Qui som?

        

ESCOLA BRESSOL MUNICIPAL L’ALEGRIA

L’Escola Bressol L’Alegria de Sant Vicenç dels Horts és un centre de titularitat municipal gestionat per la cooperativa Suara Serveis, SCCL.

Les escoles bressol de titularitat de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts són centres escolars que imparteixen el primer cicle de l’educació infantil, que és una etapa educativa de caràcter voluntari i acullen de manera regular infants de zero a tres anys d’edat. Formen part del sistema educatiu i es regulen d’acord amb el que estableix el Decret 282/2006, de 4 de juliol, i el Decret 101/2010, de 3 d’agost, de la Generalitat de Catalunya, que és l’administració que n’autoritza la  creació i el funcionament.

És un servei públic entès en el sentit de :

 • Servei obert a la comunitat que ha de ser un punt de referència per a les famílies per consultar, informar-se i relacionar-se amb altres pares i mares i poder deixar-hi els menuts amb confiança les estones que no els sigui possible atendre’ls personalment.
 • Servei que respon a les necessitats concretes de la població, necessitats que recollim amb el contacte permanent i directe amb les famílies que tenen fills petits.
 • Servei coordinat amb altres serveis educatius, sanitaris i socials que atenen  la petita infància.
 • Servei integrador en què tenen cabuda tots els infants i les seves famílies, tot respectant les diferències, i on es potencien els contactes entre les diferents generacions.
 • Servei vinculat a l’entorn que facilita el coneixement de l’entorn natural i cultural i el respecte envers aquest. La  llengua vehicular i d’aprenentatge del centre és la catalana i, per tant, també la de totes les activitats i serveis que ofereix.

OBJECTIUS GENERALS

 • Afavorir el desenvolupament integral de l’infant pel que fa als aspectes emocionals, intel·lectuals, socials i físics.
 • Afavorir una bona relació amb les famílies per establir una bona comunicació amb l’infant i la comprensió de la seva realitat.

ON ÉS L’ESCOLA BRESSOL MUNICIPAL L’ALEGRIA

A la plaça del Trèvol, 7, al barri de  Can Ros, a Sant Vicenç dels Horts.

Aquest edifici disposa de cinc aules repartides per grups d’edat, una sala d’usos múltiples, pati, sala per al personal docent, dos despatxos, magatzems, cuina, vestidors, bugaderia, lavabos i espai per     deixar-hi els cotxets.

El pati, amb una zona porxada, se situa a la part central de la parcel·la, protegit del perímetre exterior.

Té una superfície de 846 m2, 283 m2 dels quals són de pati i la resta -563 m2- de superfície construïda.

Té una capacitat prevista per a 74 infants, repartits en cinc grups, segons l’edat, i distribuïts en:

 • Grup de nadons
 • Grups de 1 a 2 anys
 • Grups de 2 a 3 anys


Dins d’aquestes 74 places, n’hi ha dues de reservades per nens amb necessitats educatives especials, que en cas de no cobrir-se s’ocuparan com a ordinàries.

          DISTRIBUCIÓ DELS NIVELLS

Nens i nenes a partir de 4 mesos

         NIVELL

PERÍODE DE NAIXEMENT

0-1

De gener a desembre de 2018

1-2

De gener a desembre de 2017

2-3

De gener a desembre de 2016

L’EQUIP EDUCATIU

L’equip que atén els infants està compost per:

 • 6 tècniques superiors en educació infantil (educadores ) i 2 mestres especialistes en educació infantil, una de les quals assumeix les funcions de direcció.

Cada grup d’infants té una educadora tutora i, a més , compta  amb el suport de les altres educadores per fer activitats específiques o  ajudar-los a l’hora de dinar o de berenar.

La directora és la responsable del funcionament de l’escola i té cura de la línia pedagògica, juntament amb la coordinadora i l’equip d’educadores.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Anuncis

11 respostes a Qui som?

 1. Nuria Guiot Duran ha dit:

  Si ja s.ha fet la preinscripciò no Hi ha posibilitatd.entrar al septiembre? Tincdues bebés de nou mesos

  • ebmlalegria ha dit:

   Hola Núria!
   Si no havies fet la preinscripció durant les dates oficials, el que ara pots fer és anar a fer una preinscripció fora de termini al SIAC o a l’Oficina Municipal d’Escolarització. Si queden places vacants encara tens possibilitats i si no romandràs a la llista d’espera.

   Esperem haver resolt el dubte.
   Una abraçada!

 2. Verónica Tyburczy ha dit:

  Hola, me interesaría saber cómo proceder para pedir plaza en vuestra guardería, para septiembre. Mi bebé nació el 13/12/18. Espero vuestra respuesta. Saludos,

  Verónica

  • ebmlalegria ha dit:

   Hola Verònica!
   L’escola bressol l’Alegria és una escola municipal i per tant per poder matricular al teu infant pel mes de setembre has de fer la preinscripció demanant la plaça cap al mes de maig. Un cop l’Ajuntament té totes les sol·licituds, i si hi ha més demanda de places de les que podem oferir es fa un sorteig públic i es diu quins són els infants que tenen plaça a l’escola pel mes de setembre. Tot i així últimament no es sol quedar cap nen/a sense plaça i tots els que la sol·liciten en tenen.
   De moment encara no tenim les dates concretes de les preinscripcions que segurament seran cap al mes de maig.

   T’animem a que vinguis a les portes obertes de l’escola bressol que seran el dia 27 d’abril (dissabte) d’11h a 13h, i allà ja et podrem donar informació de tot el que cal fer i quines són les dates per presentar la sol·licitud. I de passada podràs visitar l’escola i conèixer el nostre projecte educatiu.

   T’esperem!!

 3. Retroenllaç: Reptes que plantegen les tecnologies al món educatiu – Título del sitio

 4. laura ha dit:

  Hola!!
  Me gustaría saber si existe la posibidad de llevar a mi hijo a la guardería únicamente días sueltos y no toda la jornada completa.
  Me gustaría llevarlo más que nada para que se relacionara con otros niños, pero no preciso llevarlo diariamente en horario completo.
  Si es así también estaría interesada en las tarifas.
  Muchas gracias

  • ebmlalegria ha dit:

   Hola!
   Si estàs interessada en el servei de l’escola bressol, el millor que pots fer és posar-te en contacte amb nosaltres via telefònica i així t’explicarem les diferents opcions que tens i podràs concertar, si vols, una visita per veure l’escola . Si vols consultar les tarifes les tenim a la vostra disposició al blog, a l’apartat de “quotes i pagaments” dins de la pestanya “d’Aspectes organitzatius”.
   El nostre telèfon és el 93.656.37.49.

   T’esperem!

 5. Mireia ha dit:

  Hola, em dic Mireia i m’adreço a vosaltres per demanar informació.
  Tinc un nen de 6 mesos, i per tema d’horaris de feina, quan ell tingui 1 any (pel novembre) necessitaré una llar d’infants per deixar-lo dues hores diàries (de 14 a 16h).
  La meva pregunta és si vosaltres oferiu aquest servei. Quins preus sortirien i si podem venir a veure el centre i conèixer als professionals?

  Moltes gràcies

  Mireia

  • ebmlalegria ha dit:

   Hola Mireia!!
   Estarem encantades de que vinguis a veure l’escola i puguis fer les preguntes que et calguin. Per això t’adjuntem al telèfon i així podràs concertar una visita.
   És el següent: 93.656.37.49

   T’esperem!!!

 6. Alicia Romero ha dit:

  Hola me gustaría saber cuando teneis la jornada de puertas abiertas ya que espero la llegada de mi pequeña para Junio y estaria interesada en la posibilidad de apuntarla en este centro. Gracias

  • ebmlalegria ha dit:

   Hola Alicia! La jornada de portes obertes d’aquest curs és el dia 11 d’abril (dissabte) a les 11.00h. Si per qualsevol cosa no pots venir aquest dia pots concertar una visita individualitzada. El nostre telèfon és el 93.656.37.49.

   Fins aviat!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s