AMPA

Benvinguts a la  secció de l’AMPA del bloc de l’EBM  l’ALEGRIA,

En aquest espai trobareu tot el que pugueu necessitar relacionat amb les activitats que realitzem.

L’AMPA EBM l’Alegria és una entitat sense afany de lucre i oberta a tothom, que agrupa els pares i les mares dels alumnes de l’Escola Bressol que voluntàriament ho desitgen.

Està creada per diverses raons:

· Com a vincle de comunicació i suport entre famílies i l’escola: L’AMPA és el representant de tots els pares i mares de l’escola i estem oberts a qualsevol suggeriment i/o proposta dels pares/mares.

Hi ha a l’entrada de l’escola una bústia per tal que ens feu arribar qualsevol comunicació, tot i que també ens ho podeu dir personalment o be a través del nostre correu electrònic ampaalegria@hotmail.com.

 · Fomentar activitats d’interès per la comunitat educativa.

 · Demanar subvencions com entitat si fos necessari per a la millora de la educació i aprenentatge dels nostres fills.

 · Participar activament en les activitats, festes, excursions, etc. que realitza l’escola.

Per aquest curs 2016-2017 necessitem noves incorporacions a l’AMPA de l’escola bressol, així que us animem a participar-hi activament si teniu una mica de temps lliure i us voleu implicar encara més en l’educació del vostre fill/filla.

Us informem que igualment us podeu fer socis de l’AMPA, encara que no en sigueu membres actius. Això us permetrà tenir avantatges econòmics de les activitats que s’organitzin des de l’Associació de pares i mares. Us animem a assistir i participar en les activitats..

Com ja sabeu formar part del AMPA L’ALEGRIA és voluntari. Si voleu formar-hi part adjuntem el link on podeu descarregar la butlleta d’inscripció i fer el pagament anual de 10 euros a la Direcció de l’escola.

 Butlleta d’inscripció

Tallers per famílies

Anuncis

2 respostes a AMPA

  1. David Vila ha dit:

    Molt bona tarda,sóc David Vila sóc de Corbera de Llobregat i un cop finalitzades les meves práctiques com a monitor de lleure, em trobo en recerca de feina,és per això que m’agradaría fer-vos el meu currículum per optar per exemple a ser monitor de menjador o d’extraescolar, així com els hi faig saber la meva total disponibilitat per presentar-me a qualsevol procés de selecció.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s